5. Ontmoetingscluster ’t Bultserve

Het cluster ligt aan de grens en is de poort van de elfde stad van Enschede. Vanuit Duitsland gezien bevinden zich bij binnenkomst aan de rechterzijde de twee locaties voor ontmoeting. Het Ontmoetingshuis Ariënshuis van Liberein en ’t Bultserve als Ontmoetingspark.

Ontmoetingscluster 't Bultserve Glanerbrug

ONTMOETINGSPARK

De nieuw te realiseren accommodatie die als Ontmoetingspark gaat fungeren wordt geplaatst op de huidige thuisbasis van sportvereniging Sportlust Glanerbrug. Het huidige sportpark van Sportlust Glanerbrug bestaat uit twee sportvelden, waaronder één kunstgrasveld. Het hoofdveld is voorzien van zit- en staanplaatsen.

S.V. Sportlust Glanerbrug is per 1 oktober 2018 lid van de Coöperatie Ontmoetingsclusters Enschede.

Logo Sportlust Glanerbrug
Sportlust Glanerbrug

ONTMOETINGSHUIS

Logo LibereinOntmoetingshuis Liberein Ariënshuis
Het nieuwe gebouw van Liberein bestaat uit vier woonblokken, waarbij veel aandacht is voor privacy en leefruimte. Het verzorgingshuis bestaat uit drie woonblokken (in totaal 71 appartementen). Het vierde blok bestaat uit 64 kamers voor verpleeghuiszorg. Naast huisvesting voor onze bewoners, vervult het complex ook een functie voor de wijkbewoners. Zo zijn de Glanerbrugse fysiotherapeuten en het wijkrestaurant hier ondergebracht. De mooie bosrand ligt vlak naast het complex en biedt heerlijke wandelmogelijkheden. In Brasserie De Refter is iedereen welkom om iets te drinken of te genieten van een heerlijke maaltijd in een gezellige en comfortabele ambiance. Meer info >>> 

 

Buurtcentrum Dolphia

- meer info volgt - 

WERKGROEPEN & MANAGERS

Per Ontmoetingspark wordt een werkgroep geformeerd. De voorzitter van de werkgroep verbindt partijen en koppelt de ontwikkelingen terug aan het bestuur van de coöperatie.

Voor de praktische realisatie is er een Ontmoetingsclustermanager en zorgcoach voor elk Ontmoetingspark.