Activiteiten archief

Time-out-tegel

Dag van Victoria ’28

Op de Nationale Voetbaldag organiseert voetbalvereniging Victoria ’28, lid van Coöperatie Ontmoetingsclusters Enschede, de ‘Dag van Victoria ’28. Er staat onder andere een ouder-kind toernooi op het programma.

Deze dag wordt ook de ‘Time-Out-Tegel’ geplaatst op Ontmoetingspark Enschede Zuid.

Ontmoetingsclusters Enschede Koningsspelen 2019

Koningsspelen 2020

De Koningsspelen 2020 zijn geannuleerd door maatregelen die worden genomen in verband met het coronavirus. Lees meer >>>

Na een succesvolle editie van de Koningsspelen 2019 op het Ontmoetingspark Enschede Zuid geven we hier in 2020 een vervolg aan. In samenwerking met Sportaal organiseren we op vrijdag 17 april de Koningsspelen op het terrein van v.v. Victoria ’28. 

Koningsspelen Ontmoetingspark Enschede Zuid
Foto: Koningsspelen 2019 @ Ontmoetingspark Enschede Zuid
lees meer
Opschoondag Twekkelerveld Enschede

Opschoondag Twekkelerveld

De Opschoondag Twekkelerveld is geannuleerd door maatregelen die worden genomen in verband met het coronavirus.

We gaan met alle betrokken partijen op zoek naar een nieuwe datum op een later moment om alsnog de wijk samen zwerfafvalvrij te maken!

De dag voorafgaand aan de Landelijke Opschoondag hopen Domijn, gemeente Enschede, Ontmoetingsclusters Enschede en v.v. Rigtersbleek een zo’n groot mogelijk groep te verzamelen die zich gezamenlijk gaan inspannen om de wijk zwerfafvalvrij te maken.

Iedereen is dus van harte welkom om deel te nemen!

lees meer
Nationale Pannenkoekdag 2019 Liberein

Pannenkoekdag

De activiteit op Pannenkoekdag is geannuleerd door maatregelen die worden genomen in verband met het coronavirus.

De 14e editie van de Nationale Pannenkoekdag. Op deze dag gaan basisschoolleerlingen in het hele land weer massaal pannenkoeken bakken voor ouderen in de buurt.

Net als vorig jaar (foto) zorgen wij ook weer voor de verbinding tussen basisscholen en enkele locaties van Liberein.

– Binnenkort meer informatie –

NLdoet-Logo

NLdoet

De activiteiten rondom NLdoet zijn geannuleerd door maatregelen die worden genomen in verband met het coronavirus.

Ontmoetingsclusters Enschede verbindt tijdens NLdoet basisscholen met woonzorgcentra van Liberein. Dit doen we in totaal op zes locaties in Enschede. 

Met de kinderen van de basisscholen gaan de ouderen bloempotten beschilderen voor in de tuin van de woonzorgcentra. Een mooi plantje in de kunstige bloempotten en in de tuin, waar de ouderen kunnen zitten, ziet er dan weer leuk en gezellig uit! 

Ook inwoners uit de buurt zijn welkom om mee te helpen om de bloempotten te versieren en te voorzien van een plantje op deze dag. 

Algemene Ledenvergadering

De Algemene Ledenvergadering (ALV) voor de leden van de Coöperatie Ontmoetingsclusters Enschede.

Univé Valentijnsdiner

Traditiegetrouw is Valentijnsdag een speciale dag in het Eetcafé van v.v. Rigtersbleek. Dit jaar organiseert De Bleek het Valentijnsdiner samen met ons, en in samenwerking met partner Univé Oost.

Unive Valentijnsdiner (poster)
lees meer

Univé ZorgTour @ Enschede Zuid

Medewerkers van onze partner Univé komen op bezoek op Ontmoetingspark Enschede Zuid. Met een fruitkar en boordevol informatie zijn ze er van 09:00 – 13:00 uur voor alle bezoekers van het Ontmoetingspark. 

Het is namelijk weer mogelijk om te wisselen van zorgverzekeraar of je verzekering aan te passen. Wat zijn op dit moment de zorgpremies? En welke zorgverzekering en -pakket past het beste bij jouw situatie? De medewerkers van Univé geven antwoord op alle vragen! 

lees meer
Alifa Enschede 2019

Leer elkaar kennen

Alifa organiseert, in samenwerking met Thuis@ van Ontmoetingsclusters Enschede, een gezellige koffieochtend op dinsdag 3 december van 10:00 tot 11:00 uur. Wees welkom deze ochtend op het Ontmoetingspark Rigtersbleek, in Het Paviljoen.

lees meer

Univé Zorgtour @ Schreurserve

Medewerkers van onze partner Univé komen op bezoek op Ontmoetingspark Schreurserve. Met een fruitkar en boordevol informatie zijn ze er van 12:45 – 16:30 uur voor alle bezoekers van het Ontmoetingspark. 

Het is namelijk weer mogelijk om te wisselen van zorgverzekeraar of je verzekering aan te passen. Wat zijn op dit moment de zorgpremies? En welke zorgverzekering en -pakket past het beste bij jouw situatie? De medewerkers van Univé geven antwoord op alle vragen!