Activiteiten Ontmoetingspark ’t Wageler

Het mooi gelegen Ontmoetingspark ’t Wageler heeft sinds deze maand een extra sportief aanbod. Op het terrein van voetbalvereniging CVV Achilles is Fit Valley Outdoor nu te vinden. Bij Fit Valley Outdoor is er de mogelijkheid om deel te nemen aan Outdoor-trainingen, onder andere in combinatie met de hindernisbaan. Ook kan iedereen er terecht voor personal training en voedingsadvies & -begeleiding.

 

FitValleyOutdoor EnschedeFit Valley Outdoor

Berenda van CVV Achilles: “We zijn erg blij met de komst van Fit Valley Outdoor, want het is een mooie uitbreiding op het sportaanbod in het Ontmoetingscluster. Bovendien wordt onze locatie optimaal gebruikt, want het leent zich perfect voor het aanbod wat Roxanne Kraaij te bieden heeft. Op zaterdag 28 maart organiseren we samen een feestelijke opening. Naast een hapje en drankje zijn er mooie prijzen te winnen door ballonnen vol met korting! We sluiten de dag in stijl af met een zanger.”

 

De feestelijke opening is geannuleerd door maatregelen die worden genomen in verband met het coronavirus. De opening vindt op een later moment plaats; datum volgt. 

 

Beweegdag

Naast de feestelijke opening van Fit Valley Outdoor staat er nog een activiteit op het programma op het Ontmoetingspark. Op zaterdag 9 mei vindt er een ‘Beweegdag’ georganiseerd. Berenda: “Eén van de leden van CVV Achilles gaat deelnemen aan de tiende editie van ‘Klimmen tegen MS’. Op 1 juni gaat hij, samen met zijn tante, in Frankrijk de Mont Ventoux beklimmen. Dit doet hij op een tandem waarbij zijn tante die de ziekte MS heeft voorop liggend mee naar de top.”

 

Er staan tijdens de Beweegdag veel activiteiten op het programma van 12:00 tot 17:00 uur. Er wordt onder andere vele clinics georganiseerd. Uiteraard verzorgt nieuwkomer ‘Fit Valley Outdoor’ een clinic en ook de hardloopgroep Espelopers een clinic. Daarnaast is er de mogelijkheid om te mountainbiken en te voetballen (7-tegen-7). Afsluitend, van 17:00 tot 19:00 uur, is er een BBQ waarbij er muziek verzorgd wordt door Mega-R Sound & Light. “Uiteraard willen we deze dag niet alleen zoveel mogelijk mensen verwelkomen voor een gezellige middag en hen allen in beweging krijgen. We willen ook geld inzamelen voor de prachtige actie van ons lid. De opbrengst van de BBQ gaat naar ‘Klimmen tegen MS’ en we werken nog aan een verloting/veiling voor deze Beweegdag.”, aldus Berenda.

Ontmoetingspark CVV Achilles 't Wageler