Activiteiten Thuis @ Rigtersbleek tijdens kerstvakantie

In de kerstvakantie gaan de activiteiten van Thuis @ Rigtersbleek gewoon door. Alleen de tijden en activiteiten worden in deze week aangepast. Van 11:00 tot 16:00 uur zijn de kinderen welkom en er worden verschillende leuke dingen gedaan met de kinderen.

 

Op donderdag 27 december en 3 januari gaan de kinderen koekjes bakken én versieren. Dit wordt gedaan onder de begeleiding van één van de moeders waarvan het kind deelneemt aan het programma. Zij is banketbakker van beroep, en dit in combinatie met de multifunctionele keuken van De Bleek, beloven er heerlijke koekjes gemaakt te worden door de kids! Vrijdag 28 december staat ook in het teken van smullen en gezelligheid. Er wordt een vuurkorf geplaatst op het terras en hierop gaan de kinderen marshmallows, broodjes en andere lekkernijen roosteren. De week erop wordt er een activiteit buiten de deur georganiseerd. De kinderen gaan samen naar Arque Klimcentrum aan de J.J. van Deinselaan.

 

Pannenkoeken bakken

Eerder deze maand was er ook al een leuke kookactiviteit met de kinderen in Het Paviljoen. De ouders van de kinderen waren uitgenodigd om aan te schuiven tijdens de maaltijd. Samen met kok Carlos hadden ze zelf pannenkoeken gebakken. Onder begeleiding van de medewerkers van het personeel werden de pannenkoeken geserveerd en genoten de ouders met de kinderen van de maaltijd!

In de komende periode zetten de ontwikkelingen zich voort rondom Thuis @ Ontmoetingsclusters Enschede. Het aanbod wordt uitgebreid naar een ander Ontmoetingspark en er worden meerdere activiteiten aangeboden op de doordeweekse dagen. Zo zal er in het nieuwe jaar een afvalproject starten. Hierover later meer.


LEES OOK 

Mooie resultaten zichtbaar bij Thuis @ Rigtersbleek