Buitenspeeldag @ Ontmoetingspark Rigtersbleek

Op woensdag 12 juni wordt de jaarlijkse Buitenspeeldag georganiseerd: een activiteit voor kinderen in de buurt. Die dag proberen Jantje Beton en Nickelodeon één grote speelplek te maken van Nederland, zodat 150.000 kinderen tijdens deze twaalfde editie onbezorgd kunnen spelen. Want buitenspelen is gezond en leuk!

 

Ook op Ontmoetingspark Rigtersbleek is buitenspelen tijdens de Buitenspeeldag allesbehalve saai en onveilig. Die dag organiseert Ontmoetingsclusters Enschede een gave activiteit. In samenwerking met v.v. Rigtersbleek, Univé en House of Sports zijn er van 12:00 tot 18:00 uur allerlei leuke activiteiten te doen op het Ontmoetingspark!

 

Speeltuin RigtersbleekSpelen

Op het Ontmoetingspark Rigtersbleek is een klimbos, speeltuin en een springkussen. Hier kunnen de kinderen zich helemaal op uitleven en lekker op spelen. Speciaal voor deze dag is er badmintonnet en kan er ook met pijn en boog geschoten worden.

 

Voetballen

Van 16:00 tot 17:00 uur mogen kinderen in de leeftijd van 5 t/m 11 jaar meedoen aan een voetbaltraining op het hoofdveld van v.v. Rigtersbleek.  Deze dag is er ook een gratis proefles Peutervoetbal (2.5 tot 5 jaar) van 15:00 tot 16:00 uur waar ouders/begeleiders zich nog voor kunnen inschrijven.

 

Knikkeren

De kinderen kunnen met hun vriendjes en vriendinnetjes samen een potje knikkeren op het Ontmoetingspark. Op zondag 16 juni vindt het NK Knikkeren plaats in Enschede op het Van Heekplein. Om alvast in de stemming te komen zijn er deze middag acht knikkerbanen, kan je knikkersjoelen en het spel ‘Raad de knikkers’ spelen.

 

Kom ook spelen op woensdag 12 juni op Ontmoetingspark Rigtersbleek!
Tot dan!

Buitenspeeldag Ontmoetingspark Rigtersbleek