Entreeopleiding Ontmoetingspark Schreurserve

Volg gratis een BBL Entreeopleiding op Ontmoetingspark Schreurserve
Behaal jouw diploma en vergroot je kansen op de arbeidsmarkt!

 

Ontmoetingscluster Schreurserve

In januari 2019 ging de BBL Entreepleiding al van start op Ontmoetingspark Rigtersbleek en in september op Ontmoetingspark Enschede Zuid. Bij voldoende animo is het met ingang van 1 januari 2020 mogelijk om ook op Ontmoetingspark Schreurserve een BBL Entreeopleiding van het ROC van Twente te volgen.

 

Verschillende partijen die zich bevinden in Ontmoetingscluster Enschede werken samen om de BBL Entreeopleiding mogelijk te maken. De theorie- en praktijklessen van de Entreeopleiding volg jij op het Ontmoetingspark Schreurserve, de thuishaven van voetbalvereniging CVV Sparta. De theorielessen worden gegeven in de kantine van Sparta en de praktijk(stage) kan worden uitgevoerd bij de diverse samenwerkende partijen: sv Vosta, Tex Town Tigers, AWA Outdoor, Trifora, Pro-F, Postduivenvereniging de Zwaluw en uiteraard CVV Sparta. Laatstgenoemde is het eerste aanspreekpunt en contactpersoon met ROC van Twente in de persoon van Tom van Veen, Ontmoetingsclustermanager Schreurserve.

 

Leren in de praktijk

De BBL Entreeopleiding is er voor iedereen die geen schooldiploma hebben en hun kansen op een baan willen vergroten. Het is een assistentenopleiding op MBO-niveau 1, helemaal op maat. Er zijn verschillende richtingen waaruit gekozen kan worden:

  • Horeca
  • Groenvoorziening
  • Facilitaire dienst & zorg
  • Techniek

 

MBO opleiding volgen én werken bij een sportvereniging

Tijdens de Entreeopleiding leer je algemene vaardigheden die nodig zijn om in een bedrijf te kunnen werken. De opleiding is een eenjarige praktische opleiding. Eén dag in de week worden er lessen aangeboden en is er aandacht voor theorie. Deze theorielessen vinden plaats op het Ontmoetingspark. De opleiding bestaat grotendeels uit leren in de praktijk. Je loopt twintig uur stage per week bij één of meerdere samenwerkingspartners binnen het Ontmoetingscluster Schreurserve.

 

Info & aanmelden

Wil jij meer informatie over de BBL Entreeopleiding? Of wil jij je aanmelden? Neem dan contact op met Tom van Veen. Hij is te bereiken op telefoonnummer 06 86847041 of via het e-mailadres ontmoetingsclustermanager@sparta-enschede.nl. Vragen en aanmelden kan ook via opleiding@ontmoetingsclustersenschede.nl.

Entreeopleiding Ontmoetingspark Schreurserve