Feestelijke opening Ontmoetingspark Enschede Zuid

Victoria ‘28 is nu bijna een jaar lid van Coöperatie Ontmoetingscluster Enschede. Sinds de tweede seizoenshelft van dit kalenderjaar is dit goed zichtbaar geworden. Martijn Koop ging aan de slag als Ontmoetingsclustermanager en het project Thuis@Enschede Zuid startte op 1 april, in navolging op Ontmoetingspark Rigtersbleek. Bovendien start in september de BBL-Entreeopleiding in samenwerking met ROC van Twente.

 

Opening op 20 september 2019

Een nieuw seizoen is aangebroken en een mooi moment om Ontmoetingspark Enschede Zuid feestelijk te openen! Dit doen we op vrijdag 20 september, samen met de wijk, op een passende wijze. Ontmoetingsclustermanager Martijn Koop zorgt, samen met Gracia van der Boon, eventmanager van Ontmoetingsclusters Enschede, voor een mooi programma op het Ontmoetingspark. Basisscholen, leden, Thuis@Enschede Zuid en verschillende wijkorganisaties worden hier nauw bij betrokken.

Ontmoetingslunch

De middag wordt afgetrapt met een Ontmoetingslunch. Alle organisaties en instellingen die zich inzetten voor de inwoners van de wijk kunnen zich hiervoor aanmelden. Onderwijs, gemeente, sport, zorg en andere maatschappelijke partijen worden bijgepraat over de ontwikkelingen en toekomstplannen op het Ontmoetingspark. Bovendien is het een ideale gelegenheid voor alle aanwezigen om kennis met elkaar te maken.

 

Tijd | 12:00 – 14:00 uur
Aanmelden | ontmoetingsclustermanager@victoria28.nl o.v.v. Lunch
Kosten | € 7,50 p.p. (incl. luxe broodjes en consumpties)

Sport, bewegen & spelen

Sporten & bewegen

Na de lunch is het Ontmoetingspark ‘the place to be’ voor de kinderen uit de wijk. De pannakooi van Univé en een springkussen staan er van 14:00 tot 17:00 uur. Daarnaast verzorgen Keepers University en AWA Outdoor een training.

 

Clinic Keepers University

Van 15:00 tot 16:00 uur kunnen keepers gratis deelnemen aan een clinic. Let op: aanmelden is noodzakelijk! Dit kan door een mail te sturen naar ontmoetingsclustermanager@victoria28.nl o.v.v. Clinic.

 

Sportieve Zeskamp

AWA Outdoor zorgt voor een leuke en uitdagen zeskamp op de velden van Victoria ’28! Een sportieve zeskamp waar je van 16:00 tot 17:30 uur gratis aan deel kunt nemen.

Univé

Sinds kort hangen de vlaggen van Univé, partner van Coöperatie Ontmoetingsclusters Enschede, ook op het Ontmoetingspark. Univé Oost organiseert op deze zelfde dag een event die volledig in het teken staat van verkeersveiligheid. In samenwerking met Ontmoetingsclusters Enschede wordt er in Enschede, evenals in de winkels in Groenlo, Markelo en Doetinchem, de gehele dag stilgestaan bij de vraag: Ben jij veilig in het verkeer? Je ontdekt het tijdens de spellen en activiteiten deze middag die Univé organiseert op het Ontmoetingspark!

- Lees hier meer over Univé Helpt -