Fysiotherapiepraktijk op Ontmoetingspark Rigtersbleek

Fysiotherapie On The Move op Ontmoetingspark Rigtersbleek

Vanaf het seizoen 2019-2020 is Fysiotherapie On The Move de nieuwe partner van v.v. Rigtersbleek op het gebied van fysiotherapie en leefstijl. Hiermee is Ontmoetingspark Rigtersbleek weer een extra service rijker voor haar leden én de buurtbewoners. 

 

Voorzitter Sara Nijenhuis: “Wij willen alle doelgroepen op ons Ontmoetingspark met één partner kunnen bedienen. Gezien de verschillende doelgroepen, van jong tot oud en met daarbij behorende specifieke vraagstukken, vergt dit veel van een organisatie. Het aanbod van Fysiotherapie On The Move sluit hierbij zeer goed aan. We zijn dan ook zeer verheugd met deze nieuwe samenwerking!”.

 

Laura Lutjes Fysiotherapie On The Move

Samen met een team van fysiotherapieën behandelt On The Move haar patiënten aan de Voortsweg, het Volkspark en vanaf september dus ook op Ontmoetingspark Rigtersbleek. Laura Lutjes, eigenaar van On The Move: “We zijn ontzettend blij met deze mooie samenwerking. Rigtersbleek beschikt over een prachtige accommodatie, heeft mooie ambities en heeft net als ons het doel om alle mensen te helpen en ondersteunen. We zijn blij dit op meerdere fronten te kunnen doen!”

 

Fysiotherapie voor iedereen

On The Move zorgt allereerst voor een fysiotherapeut bij zondag Heren 1 en VR1 van v.v. Rigtersbleek. Buiten deze momenten om is het voor iedereen mogelijk om op het Ontmoetingspark gezien te worden door de fysiotherapeuten Mark en Lizzy. Zij lopen rond in herkenbare kleding en kunnen altijd aangesproken worden voor vragen en advies. Daarnaast is het voor leden, en ook zeker voor niet-leden, mogelijk om een afspraak te maken bij Fysiotherapie On the Move. Dit kan via 053-8882633, via de website of via info@fysiotherapieonthemove.nl. Laura: “Het is mooi dat we dichtbij de leden van de club staan. Bovenal biedt het ook voor de inwoners uit de wijk en in de omgeving de mogelijkheid om op het Ontmoetingspark een fysiotherapieafspraak te plannen. We zijn er voor iedereen!”

 

Kidsfit

Naast de professionele begeleiding voor Heren 1 en VR1, de aanwezigheid van een praktijk die op meerdere momenten geopend is en de zichtbaarheid op het Ontmoetingspark is er meer. Laura: “We willen de leden, en ook de bewoners in de wijk, van dienst zijn met onze praktijk op het Ontmoetingspark. Naast onze behandelingen en specialisaties willen we extra programma’s aanbieden voor verschillende doelgroepen.” Sinds kort is Kidsfit reeds van start gegaan: Onder de deskundige begeleiding van de fysiotherapeuten van On The Move gaan de kinderen een uur lang aan de slag. Dit kan op de maandag en woensdag van 15:30 tot 16:30 uur op het Ontmoetingspark.

 

Laura over Kidsfit: “Samen en individueel wordt er gewerkt aan de doelen én wordt er vooral ook plezier beleeft met sport- en spelvormen. Alle kinderen zijn welkom en we passen het programma aan op de deelnemers. Dus alle kids die extra willen bewegen, motorische problemen ervaren, conditie willen verbeteren of wat gewicht kwijt willen … alles is mogelijk!”. Er zijn geen kosten aan verbonden en voor meer info of aanmelding kan contact opgenomen worden met On The Move.

 

Klik hier voor de contactgegevens en openingstijden Fysiotherapie On The Move >>>

 

Fysiotherapie On The Move