Genieten in Speelpark Hoge Boekel

Zomervakantie! Ook voor de kinderen van Thuis@ en daarom staat er wekelijks een leuk uitje buiten de deur op het programma. Afgelopen week, op de woensdag, was dit een bezoek aan Speelpark Hoge Boekel.

 

Begeleider bij Thuis@Rigtersbleek, Lyall: “De kinderen moesten zich om 11.00 uur melden op Ontmoetingspark Rigtersbleek. Hier hebben we gezamenlijk de lunch voorbereid. Iedereen smeerde zijn eigen boterhammen en stopten deze in hun tas. Een half uur later sprongen we op de fiets en vertrokken we richting het speelpark.”

 

Samen plezier

Eenmaal aangekomen op het sportpark arriveerden ook de kinderen van Thuis@Enschede Zuid. Iedereen parkeerde de fiets, gingen vervolgens samen lunchen en vervolgens mochten de kids ein-de-lijk het park in: “Ze konden niet wachten om het park op te gaan. Ruim twee uur hebben ze gespeeld en zich met elkaar vermaakt. Ze gingen uiteraard in alle attracties, samen met de begeleiders. Sommigen enigszins misselijk van de attracties, maar wat hadden ze een lol met z’n allen!”.

 

Na veel energie verbruikt te hebben was het tijd voor een welverdiende snack. Samen aten ze een patatje met een glaasje ranja en als afsluiter nog een lekker soft ijsje. Met enige weerstand gingen ze samen weer op de fiets: “Ze hadden zoveel plezier deze dag dat het moeilijk was om ze weer mee huiswaarts te krijgen. De volgende keer als we weer een bezoek brengen aan Hoge Boekel vertrekken we dus wat eerder, zodat ze nog langer plezier kunnen hebben in het speelpark!”.

 

Meer dan geslaagd

Diana kijkt op terug op een zeer geslaagde dag: “De kinderen hebben ontzettend genoten. Zelfs de kinderen die ouder zijn dan twaalf jaar. Ik ontving ’s avonds nog een app met een bedankje. Gewoon even om te laten weten dat hij het zo superleuk had gehad. Nou … dat is dus precies waar we het voor doen! Dat maakt ook mijn dag meer dan geslaagd!”.