Gezellige Burendag bij Liberein

Op zaterdag 28 september vond in Nederland de Nationale Burendag plaats. Ook in Enschede stonden wij, samen met Liberein, stil bij deze dag onder het mom 'Kom buurten bij Liberein'

Alle zes Ontmoetingshuizen van Liberein (Ariënshuis, Ariënsstaete, Bruggerbosch, De Eschpoort, Florapark en Klaaskateplein) deden mee aan het realiseren van een mooie dag voor de buurt. Alle bewoners van de Ontmoetingshuizen, alle buurtbewoners, alle kinderen van de omliggende scholen … iedereen was uitgenodigd om deze Burendag bij Liberein te beleven!

Bij ieder Ontmoetingshuis stond een springkussen, mochten kinderen een matjesmarkt houden, konden kinderen stoepkrijten, speelden bands muziek of was er een koor. Er werden ook beweegworkshops gehouden.

Iedereen werd door Liberein ontvangen met een kopje koffie/ thee met wat lekkers. Dat kopje koffie zorgde ervoor dat de mensen bij elkaar aan tafel gingen zitten en gezellig met elkaar in gesprek gingen. De mensen uit de buurt waren ook geïnteresseerd in het Ontmoetingshuis en namen op deze dag graag een kijkje. Al met al een geslaagde dag met mooie ontmoetingen in de buurt!