IJsje bij Van der Poel

De scholen zijn weer begonnen en dat moest gevierd worden! De kinderen van Thuis@Rigtersbleek deden dit door een bezoek te brengen aan Van der Poel op het Wilminkplein in Enschede. Vanaf Ontmoetingspark Rigtersbleek liepen ze samen naar de ijssalon en genoten van een heerlijk gratis ijsje.

 

Gratis bolletjes ijs 

Dankzij de inzet van Diana bood Van der Poel alle kinderen én begeleiders twee gratis bolletjes ijs aan: “Ik had het idee dat het wel erg leuk zou zijn om met de kinderen deze wandeling te maken en ze te laten genieten van het lekkere ijs van Van der Poel. Ik besloot hen een mail te sturen. Hierin vertelde ik wat we bij Thuis@ doen en wat mijn wens was. Verrassend genoeg kreeg ik snel een enthousiaste mail terug met het aanbod van de gratis bolletjes ijs. Hoe leuk is dat?!”.

 

De zomervakantie was druk met allerlei activiteiten buiten de deur en bovendien waren niet alle kinderen aanwezig. Daarom gingen ze ter gelegenheid van de start van de scholen afgelopen donderdag naar Van der Poel.

 

Leuke & smaakvolle verrassing

“Voor de kinderen hielden we het geheim en vertelden hen alleen dat we een wandeling gingen maken. Wel met al een tipje van de sluier door te zeggen dat er een verrassing zou zijn voor hen. De wandeling op zich was al leuk. Onderweg gingen we namelijk langs het hek naar de treinen op het spoor kijken en op het stationsplein gingen de kinderen schommelen. Zo eindigden we bij Van der Poel en wat een feest voor de kinderen deze verrassing! Ze kozen met moeite allemaal twee heerlijke smaken ijsbolletjes uit. Samen ging we op het plein hiervan genieten en nog even spelen om vervolgens weer terug te wandelen naar het Ontmoetingspark.”