Kerstmarkt op Ontmoetingspark ’t Wageler

CVV Achilles Enschede OntmoetingsparkOp Ontmoetingspark ’t Wageler wordt door CVV Achilles, lid van Coöperatie Ontmoetingsclusters Enschede, een kerstmarkt georganiseerd. Op vrijdag 14 december zijn alle buurtbewoners van 16:00 tot 20:00 uur van harte welkom om elkaar te ontmoeten. Er is van alles te beleven en de bezoekers kunnen bovendien genieten van heerlijk eten en drinken.

 

Berenda van der Woude, bestuurslid van CVV Achilles: “Er is op de Kerstmarkt van alles te zien, te beleven en bewonderen. Er zijn veel kerstkramen waar onder andere zijde, vilt, kerstartikelen en kerstbakjes verkocht worden. Ook is er stamppot, soep, glühwein en warme chocolademelk in de winterse sfeer om lekker bij op te warmen. Wij verheugen ons op een sfeervolle en gezellige Kerstmarkt op het Ontmoetingspark!”.

 

Veel inwoners en organisaties uit het Ontmoetingsclusters dragen een steentje bij aan de Kerstmarkt. Bedrijven als Sowhat-for-all, Stichting de Viermarken, Surplus, de Blije Naald, Boekhandel David  en diverse buurtbewoners die zich actief inzetten voor de buurt hebben een kraam op deze dag.

 

Het bezoeken van de Kerstmarkt is gratis. Ook is het nog mogelijk om zelf een kraam te huren. Voor vragen over de Kerstmarkt op Ontmoetingspark ’t Wageler kan contact opgenomen worden met Berenda van der Woude op nummer 06 46154328 of per e-mail.

Kerstmarkt Ontmoetingspark 't Wageler CVV Achilles