Koor op Ontmoetingspark Schreurserve

Koor Ontmoetingspark Schreurserve

Inmiddels zijn de leden van CVV Sparta weer welkom op het Ontmoetingspark. Sinds kort is de poort ook geopend voor een compleet nieuwe groep. Hiermee wordt de kracht van Ontmoetingsclusters Enschede maar weer eens aangetoond.

Ontmoetingsclustermanager Schreurserve Tom van Veen werd benaderd door Overdag Koor Enschede. Nog voor de corona waren er al eens contacten gelegd, maar de RIVM-maatregelen zorgen ervoor dat dit op een lager pitje was komen te staan. Nu het koor per 1 juli ook weer in de buitenlucht, en met de welbekende anderhalf meter afstand, samen mogen zingen werden de contacten weer aangehaald.

Sport & cultuur

Tom van Veen: “Op zoek naar een geschikte locatie was het oog van het bestuur van Overdag Koor Enschede al snel gevallen op onze tribune. Er vond een zorgvuldige check plaats en op dinsdagmorgen 7 juli vond al de eerste repetitie plaats. Een door omstandigheden gecreëerde samenwerking tussen sport en cultuur krijgt op deze wijze gestalte. Hier zijn wij erg blij mee en hopelijk krijgt het in de toekomst een mooi vervolg!”.