Lampionnentocht: loop mee!

UPDATE | Vanavond vindt de lampionnentocht plaats. Helaas zonder de marching band 'Musica Futurum. Gracia van der Boon: "Door familieomstandigheden heeft de marching band helaas moeten afzeggen. Wij wensen hen sterkte. Voor ons natuurlijk jammer dat we hen moeten missen vanavond, maar desondanks gaan we er een mooie activiteit van maken. En we hopen Musica Futurum in de toekomst nog eens bij een andere activiteit te mogen verwelkomen." 

 

Op vrijdag 8 november staat er weer een mooie activiteit op het programma dankzij Ontmoetingsclusters Enschede. In samenwerking met Kinderboerderij Noord en Liberein Ariënsstaete vindt er, in het kader van Sint Maarten, een lampionnentocht plaats in de wijk Deppenbroek, gelegen in Ontmoetingscluster 't Wageler.

 

Vanaf 17:30 uur is iedereen, jong en oud, van harte welkom bij Kinderboerderij Noord om een eigen lampion te knutselen. Er wordt door de organisatie gezorgd voor allerlei materialen om een mooi lampion te maken.

 

Om 19:00 uur start vanaf Kinderboerderij Noord de lampionnentocht. Iedereen kan op dit tijdstip nog aansluiten met zijn of haar lampion. Samen lopen we door de straten van de wijk Deppenbroek naar Liberein Ariënsstaete. Voorop loopt de Marchingband ‘Musica Futurum’ om het extra gezellig en sfeervol te maken!

 

Eenmaal aangekomen bij Liberein Ariënsstaete blijft de Marchingband nog optreden en kunnen de ouderen genieten van de mooie lampionnen die gemaakt zijn.

 

We hopen uiteraard op een grote opkomst! Deelname is gratis en aanmelden is niet noodzakelijk.
Deze activiteit wordt medemogelijk gemaakt door een bijdrage van Initiatiefkracht Noord.

 

Tot ziens op vrijdag 8 november bij Kinderboerderij Noord (Vanekerbeekweg 15).

 

Voor meer info of vragen neem contact op met Gracia van der Boon via events@ontmoetingsclustersenschede.nl