Maak kennis met de Entreeopleiding

Op 17 september is er op Ontmoetingspark Enschede Zuid opnieuw een groep mensen gestart met een BBL Entreeopleiding. Op het terrein van v.v. Victoria ’28 nam iedereen een stap richting een nieuwe toekomst, vol energie en met veel enthousiasme!

 

De Entreeopleiding worden door Ontmoetingsclusters Enschede aangeboden in samenwerking met ROC van Twente. Sonja Lassche is coördinator en ziet mooie ontwikkelingen: “We hebben nu al meerdere groepen gehad op de Ontmoetingsparken. Alle mensen hebben mooie en leerzame ervaringen opgedaan én hun mbo-diploma behaald. We zien ook een toename aan aanmeldingen en gaan in 2021 ook van start op Ontmoetingspark Schreurserve!”.

 

Bijeenkomst

Er zijn nog enkele plaatsen vrij om de Entreeopleiding te volgen op het sportpark van CVV Sparta. Twijfel jij nog of zou je gewoon wat meer willen weten over wat een Entreeopleiding nu precies inhoudt? Dat kan! Samen met ROC van Twente organiseren we namelijk een kennismakingsbijeenkomst waarin we voorlichting geven. Deze bijeenkomst vindt plaats op dinsdag 17 november om 09:30 uur op Ontmoetingspark Schreurserve.

 

Aanmelden

Aanmelden voor de bijeenkomst kan via Sonja Lassche door te bellen (06- 54737088) of een mail te sturen naar opleiding@ontmoetingsclustersenschede.nl. Heb jij geen voorlichting nodig en ben je vastberaden om deel te nemen? Meld je dan aan via Sonja.

Entreeopleiding februari 2021 • Schreurserve