Naschoolse activiteiten op Ontmoetingspark Rigtersbleek

Vanaf 1 juni biedt v.v. Rigtersbleek op het Ontmoetingspark naschoolse cultuur, techniek en sportactiviteiten aan. Kinderen in de leeftijd van 6 t/m 14 jaar die wonen in Enschede worden op doordeweekse dagen ontvangen en vermaakt door een professioneel, sportief, enthousiast en deskundig begeleidingsteam.

Op maandag tot en met vrijdag van 14.00 tot 19.00 uur worden de kinderen begeleidt. Ze doen mee aan diverse activiteiten en kunnen daarnaast gesprekken voeren met de wijkcoach. Van 14.15 tot 15.30 uur kunnen de kids binnenlopen en van 15.30 tot 18.00 uur zijn er verschillende leuke, sportieve en educatie activiteiten. Vervolgens eten de kinderen in het Eetcafé en vertrekken om 19.00 uur huiswaarts.

Bestuurslid Wouter du Gardijn over dit nieuwe aanbod op Ontmoetingspark Rigtersbleek: “Samen met diverse partijen hebben we dit kunnen realiseren. We zijn blij de plek te kunnen zijn voor kinderen om de doordeweekse dagen door te brengen onder deskundige en enthousiaste begeleiding. Dit alles staat in het teken van de ontwikkelingen in Enschede rondom de Ontmoetingsclusters, waar wij als vereniging een voorbeeldfunctie in hebben. In totaal kunnen er maximaal 25 kinderen doorverwezen worden naar ons Ontmoetingspark en het doel is dat in heel Enschede de Ontmoetingsparken de deuren openzetten voor de kinderen.”

Lees verder op rigtersbleek.nl >>>