Online Cyber Event Zakelijk

Onze partner Univé Oost organiseert een interessant online Cyber Event. Lees hier alle informatie over dit gratis event over Cybercriminaliteit. 

Cybercriminaliteit neemt snel toe en is vaak dichterbij dan men denkt, cybercriminelen worden steeds slimmer én professioneler. Ook ondernemers kunnen gemakkelijk slachtoffer worden! 

Daarom organiseert Univé Oost op woensdag 28 april om 19:30 uur een gratis online Cyber Event; veilig online ondernemen. Tijdens dit event nemen onderzoeksjournalist Huib Modderkolk en cyberspecialist Ezra Windhorst ondernemers mee in de wereld van cybercrime anno 2021.

Veilig online ondernemen: wat kunnen kijkers verwachten?
In samenwerking met Holmes hebben we een indrukwekkend programma voor ondernemers samengesteld! Onderzoekjournalist Huib Modderkolk is gespecialiseerd in inlichtingendiensten, privacy en de digitale wereld. Hij onderzoekt de schaduwkant van internet en schreef het boek 'Het is oorlog maar niemand die het ziet'. Jarenlang was hij een vaste gast bij De Wereld Draait Door, waar hij op begrijpelijke wijze vertelde over geheime diensten en digitalisering. Cyberspecialist Ezra Windhorst adviseert en helpt bedrijven met zijn informatiebeveiligingsbedrijf SureLock / Holmes. Hij staat met zijn werk aan de frontlinie in de strijd tegen digitale criminaliteit.

Tijdens het online Cyber Event zakelijk maken zij ondernemers op een interactieve manier bewust van de veelvoorkomende cyberrisico's die bedrijven lopen. Welke online risico's loopt een onderneming en hoe voorkomen ze deze? En hoe herken je phishing e-mails? Ook gaan ze in gesprek met een bedrijf dat cyberslachtoffer is geworden. Daarbij gaan ze stap voor stap de principes van de aanval uitleggen. Ook laten onze cyberspecialisten zien hoe makkelijk het is om klantgegevens te hacken en in te breken in (financiële) bedrijfssystemen. Kijkers ontvangen waardevolle tips voor het voorkomen en beperken van cyberrisico's voor hun onderneming én er is ruimte voor vragen!

Waarom organiseert Univé Oost een online Cyber Event voor ondernemers?
Univé Oost vindt het voorkomen en beperken van risico’s belangrijk. Daarom maken we ondernemers tijdens dit gratis online Cyber Event bewust van de gevaren rondom cybercriminaliteit. Tevens willen we bijdragen aan een veilig en zeker leven, ondernemers kunnen namelijk zelf ook veel doen om cybercriminaliteit te voorkomen of te beperken.

Aanmelden

Ondernemers kunnen zich gemakkelijk, snel en gratis aanmelden. Klik hier voor aanmelding >>> 

Heb je meer interesse in ons particuliere Cyber Event? Klik dan hier!

flyer online cyber event zakelijk