Ontmoetingsgroep Alifa

De Ontmoetingsgroep van Alifa, voor ouders en kinderen van 0 tot 4 jaar, vindt in de komende periode (tijdelijk) onderdak op Ontmoetingspark Schreurserve.

 

Kort voor het uitbreken van de corona-epidemie maakte een groep van Alifa al een aantal keren gebruik van de voorzieningen van CVV Sparta. Nu hebben beide partijen voor een langere periode afspraken gemaakt.

 

In verband met de coronamaatregelen kan de Ontmoetingsgroep 0-4 jaar momenteel niet terecht in de Paus Joannesschool. Op de donderdag van 09:30 tot 11:30 uur vinden ze daarom nu onderdak op het Ontmoetingspark Schreurserve bij voetbalvereniging CVV Sparta.

 

Passend bij het beleid

Ontmoetingsclustermanager Tom van Veen is blij met deze samenwerking: “Het was mooi om de groep te hebben mogen verwelkomen. Samen met Marion van Gils, medewerker van Alifa Opvoeden & Opgroeien, hebben we de vrijwilligers en deelnemers een warm welkom gegeven en kijken we er naar uit om hen in de aankomende tijd wekelijks terug te zien bij ons. Het is al met al ook een samenwerking die weer verder inhoud aan ons beleid geeft.”

 

De Ontmoetingsgroep

Voor ouders en kinderen van 0 tot 4 jaar wordt er tijdens deze ochtend de gelegenheid geboden om de kinderen met elkaar te laten spelen. De ouders kunnen ondertussen een kop koffiedrinken, andere ouders ontmoeten en informatie uitwisselen over opvoeding en ontwikkeling van het kind. Naast professionele begeleiding zijn er ervaren vrijwilligers aanwezig voor de opvang van de kinderen.

 

Informatie & contact

Het deelnemen aan de Ontmoetingsgroep ss gratis en vrijblijvend. Bij belangstelling kun je gewoon binnenlopen op de donderdagochtend, in het clubgebouw van CVV Sparta (Kotkampweg 44) of stuur een e-mail naar Tom van Veen.

 

Neem ook eens een kijkje op de site van Alifa voor meer informatie over Opvoeden & Ondersteuning en wat zij hierin voor jou als opvoeder kunnen betekenen.