PwC helpt ons succesvol te zijn

Het bestuur van de Coöperatie Ontmoetingsclusters Enschede heeft PwC gevraagd om haar te assisteren bij het begrijpen en toepassen van de btw-wetgeving kort na haar oprichting eind 2018.

 

Oplossen maatschappelijke problemen

We zijn ontstaan uit een burgerinitiatief en hebben binnen de stad Enschede tot doel, onder andere, om mensen die naast de maatschappij zijn komen te staan, te verbinden met mensen die midden in de maatschappij staan. Door deze verbindingen komen mensen weer in de maatschappij te staan. Voor deze mensen is dit op persoonlijk vlak natuurlijk een mooie ontwikkeling. Bijkomstig effect is dat Ontmoetingsclusters Enschede op deze wijze een financieel voordeel oplevert voor de gemeente Enschede. Het mes snijdt dus aan twee kanten voor de maatschappij. Dit is een initiatief dat PwC van harte ondersteunt. PwC draagt graag bij aan het oplossen van maatschappelijke problemen. Ontmoetingsclusters Enschede is begonnen met bedenken en uitvoeren van een maatschappelijk probleem en de collega's van PwC helpen graag om dit tot een succes te maken.

Logo PwC


Samen

PwC is een accountants- en advieskantoor gevestigd door heel Nederland, met ook een kantoor in Twente. Dit kantoor is gevestigd aan Het Eeftink 28 in Enschede. Bij PwC werken dan ook veel Twentenaren die in hun eigen regio met veel enthousiasme werken aan het vergroten van vertrouwen en het oplossen van belangrijke maatschappelijke problemen.

 

PwC doet dit door het controleren van jaarrekeningen van bedrijven die veel terug doen voor de maatschappij, belastingadvies geven aan diverse maatschappelijke organisaties, zoals woningcorporaties en gemeenten, maar ook door pro bono maatschappelijke organisaties als Ontmoetingsclusters Enschede te ondersteunen door het delen van kennis. PwC is dan ook trots om te kunnen zeggen dat ze meehelpt met het opzetten van een mooi initiatief als dat van Ontmoetingsclusters Enschede en hoopt daarmee de stad Enschede weer een stap verder te helpen bij haar maatschappelijke ontwikkeling.