Social Lunch Ontmoetingspark

Social Lunch Lunchroom RigtersbleekAls lid van de Coöperatie Ontmoetingsclusters Enschede staat v.v. Rigtersbleek voor ontmoeting, verbinding & samenwerking. Daarom organiseert de club op Ontmoetingspark Rigtersbleek vele mooie en waardevolle maatschappelijk projecten en activiteiten. Dit doen ze voor alle inwoners uit de buurt, en in samenwerking met diverse andere partijen, instanties en organisaties.

 

Graag informeert v.v. Rigtersbleek diverse partijen over het maatschappelijk aanbod. Ze delen graag wat ze doen, hoe ze dit doen en waarom ze dit doen. Het is bovendien een interactieve bijeenkomst, want met veel plezier worden vragen beantwoord én wil Rigtersbleek ook kijken in hoeverre partijen elkaar samen kunnen ondersteunen en versterken. Daarnaast komt er ook een andere maatschappelijke partij aan het woord.

 

Om die reden organiseert v.v. Rigtersbleek een ‘Social Lunch’ op het Ontmoetingspark om kennis uit te wisselen en in gesprek te gaan over de maatschappelijke rol die vervult wordt in de wijk.

 

SOCIAL LUNCH @ ONTMOETINGSPARK RIGTERSBLEEK

MAANDAG 8 JULI, 12:00 - 14:00 UUR

 

Twee projecten die vanuit Ontmoetingsclusters Enschede plaatsvinden op het terrein van v.v. Rigtersbleek zijn onder andere de voorliggende voorziening Thuis@ voor kinderen en jongeren & de entreeopleiding voor volwassenen die nog geen diploma hebben.

 

Voor wie?

Partijen die Rigtersbleek hoopt te mogen verwelkomen tijdens de Social Lunch zijn onder andere: Leger des Heils, JP van den Bent, Mediant, RIBWGO, Coöperatie zorgondernemers Twente, ZaZ Welzijn, RCH Richtinggevers, Wijkteams, gemeente Enschede Werk & Inkomen. Andere partijen die maatschappelijk actief zijn en interesse hebben om kennis te ontvangen en delen zijn uiteraard ook meer dan welkom.

 

Aanmelden

Aanmelden voor de Social Lunch kan door een e-mail te sturen aan Sonja Lassche, Ontmoetingsclustermanager Rigtersbleek o.v.v Social Lunch en daarin aangegeven om welke partij het gaat en het aantal personen (incl. functie). De kosten zijn slechts € 5,- p.p. incl. luxe belegde broodjes, koffie, thee en jus d'orange. Betalen kan op de dag zelf; contant en met pin.

 

In de toekomst hopen wij de Social Lunch voort te zetten, in samenwerking met onder andere deze partijen, waarbij zij gastheer zijn om kennis te laten maken met het werkveld. Uiteraard hopen we zo ook het netwerk nog verder uit te breiden met meer sociaal maatschappelijk betrokken partijen.  

 

Tot ziens op Ontmoetingspark Rigtersbleek!

Lunchroom & Eetcafé Rigtersbleek


Sonja Lassche
Ontmoetingsclustermanager Rigtersbleek

 

Ontmoetingspark Rigtersbleek
G.J. van Heekstraat 15, 7521 EB Enschede
06- 54737088
ontmoetingsclustermanager@rigtersbleek.nl
www.rigtersbleek.nl