Transformatieplein

Coöperatie Ontmoetingsclusters Enschede heeft deelgenomen aan het Transformatieplein. Een inspirerende bijeenkomst georganiseerd door gemeente Enschede.

 

Op 12 december 2019 waren wij met meer dan 80 professionals en inwoners aanwezig tijdens het Transformatieplein. Hier werd kennis gemaakt met zes verschillende transformatie-initiatieven en de manier van anders werken daarin. Het was een inspirerende avond waarin ervaringen zijn gedeeld, nieuwe verbindingen zijn gelegd en afspraken zijn gemaakt om met elkaar verder te leren.

 

Jenne Wierstra, voorzitter Coöperatie Ontmoetingsclusters Enschede, was ook aanwezig en schreef naar aanleiding van zijn bezoek een blog. Lees zijn blog ‘Het gaat toch om mensen’ hier >>>

 

Video

Tijdens de opening van het Transformatieplein werd u een video gepresenteerd waarin de transformatie-initiatieven werden toegelicht. Ook Martijn Koop, Ontmoetingsclustermanager Enschede Zuid én coördinator Thuis@, komt hierin aan het woord. Bekijk de film onderaan dit bericht of kijk hem op YouTube

 

Naar aanleiding van de enthousiaste reacties die gemeente Enschede heeft gekregen wordt er volgend najaar opnieuw een Transformatieplein georganiseerd. Met nieuwe initiatieven, nieuwe ervaringen en nieuwe samenwerkingen.

 

Klik hier voor meer informatie over het Sociaal Domein en het Transformatieplein >>>