Twentse Noabers: wij doen mee!

Coöperatie Ontmoetingsclusters Enschede, en ook lid v.v. Rigtersbeek onder de naam Ontmoetingspark Rigtersbleek, zijn lid geworden van Twentse Noabers. Een coöperatie die staat voor “Samen maken we Twente sterker!”.

 

Twentse Noabers gelooft in een duurzame, sterke en eerlijke samenleving waar iedereen welkom is. Met de coöperatie bundelen ze kennis, kunde en krachten. Dit is ook één van de reden voor de coöperatie om lid te worden verteld Wouter du Gardijn: “Het is mooi om gebruikt te kunnen maken van een netwerk dat voor dezelfde doelen en hetzelfde gedachtegoed staat als wij. Door zo’n mooi netwerk kunnen mooie samenwerkingen ontstaan en waar nodig kunnen we elkaar verder helpen.”

 

De gelijkenissen tussen hetgeen waar Twentse Noaber naar streeft en waar ook Ontmoetingsclusters Enschede aan wil bijdragen zijn groot. Dit is namelijk wat Twentse Noabers doet:

 

  • vinden, verbinden en versterken van burgerinitiatieven in Twente
  • ondersteunen van vakmanschap (ZZP-ers of in loondienst) in buurten en wijken
  • en tot slot, het bieden van expertise, netwerk en verbinding voor bedrijven, (semi)overheid en maatschappelijke organisaties welke op gelijkwaardig niveau met win-win voor beide partijen een samenwerking aan willen gaan.

 

Meer informatie, waaronder de uitgangspunten van Twentse Noabers en een overzicht van alle leden en partners, is te vinden op de website van Twentse Noabers.