Volg gratis een BBL Entreeopleiding

Behaal jouw diploma en vergroot je kansen op de arbeidsmarkt!

 

Op meerdere Ontmoetingsparken is het mogelijk om een BBL Entreeopleiding van het ROC van Twente te volgen. Sinds januari 2019 zijn we al met succes van start gegaan met deze opleiding op Ontmoetingspark Rigtersbleek en dit krijgt in 2020 een vervolg. Op Ontmoetingspark Enschede Zuid wordt in september 2019 gestart met de Entreeopleiding en in januari 2020 is het ook mogelijk om op Ontmoetingspark Schreurserve de Entreeopleiding te volgen.

 

De theorie- en praktijklessen van de Entreeopleiding volg jij op het Ontmoetingspark; dit is op het terrein van een lid van de coöperatie: v.v. Rigtersbleek, v.v. Victoria ’28 of CVV Sparta Enschede.

 

Leren in de praktijk

De BBL Entreeopleiding is er voor iedereen die geen schooldiploma hebben en hun kansen op een baan willen vergroten. Het is een assistentenopleiding op MBO-niveau 1, helemaal op maat. Er zijn verschillende richtingen waaruit gekozen kan worden:

 

  • Horeca
  • Groenvoorziening
  • Facilitaire dienst & zorg
  • Techniek

 

MBO opleiding volgen én werken bij een sportvereniging

Tijdens de Entreeopleiding leer je algemene vaardigheden die nodig zijn om in een bedrijf te kunnen werken. De opleiding is een eenjarige praktische opleiding. Eén dag in de week worden er lessen aangeboden en is er aandacht voor theorie. Deze theorielessen vinden plaats op het Ontmoetingspark. De opleiding bestaat grotendeels uit leren in de praktijk. Je loopt twintig uur stage per week op het Ontmoetingspark.

 

Info & aanmelden

Wil jij meer informatie over de BBL Entreeopleiding? Of wil jij je aanmelden?
Stuur dan een e-mail naar opleiding@ontmoetingsclustersenschede.nl of klik hier.