Zomeractiviteit @ MonkeyTown

Het is nog niet zo lang geleden dat de kinderen eindelijk het Ontmoetingspark weer op konden na de sluiting in verband met corona. Het was genieten om weer samen te kunnen zijn, ondanks de maatregelen die er ook nog steeds zijn. Afgelopen week werd de vreugde nog eens vergroot, want er stond ook weer een uitje buiten de deur op het programma.

 

Zoals inmiddels traditie gaan de kinderen van Thuis@ tijdens de vakanties er samen op uit. De zomervakantie is begonnen en de eerste zomeractiviteit stond dan ook op het programma. Zowel de kinderen van Thuis@Rigtersbleek en Thuis@Enschede Zuid gingen naar MonkeyTown in Enschede.

 

Vermaak

Diana Bos: “De kinderen waren toch allemaal wel erg gespannen voor het eerste uitje van de zomervakantie. Vooral ook de kinderen die nieuw zijn bij ons. Vanuit Ontmoetingspark Rigtersbleek stapten we samen op de fiets voor een korte fietstocht naar MonkeyTown. Hier kwamen we tegelijk aan met de kinderen van Enschede Zuid. We melden ons en daarna konden de kinderen samen ruim 2,5 uur losgaan. Ze hebben genoten en vermaakt met elkaar!”.

 

De eigenaar van MonkeyTown bood de Ontmoetingsclusters Enschede onbeperkt ranja aan voor de ruim veertig kinderen die erbij waren. Na afloop kreeg iedereen ook nog een snoepzak mee.

 

De dag kon niet meer stuk

“We kijken terug op een geslaagde eerste zomeractiviteit. Zelfs de regen op de terugweg kon geen roet in het eten gooien. De kinderen hadden genoten en niets maakte hun dag meer stuk. Bij terugkomst op Ontmoetingspark Rigtersbleek was het tijd om naar huis te gaan voor de kinderen. Dit was lastig voor sommige kinderen, want na zo’n mooie dag samen wilden ze graag nog wat langer blijven … Er wordt dus weer uit gekeken naar de volgende activiteiten.”, aldus begeleider Diana Bos.

 

Springkussen Festival

De eerstvolgende speciale activiteit, naast het standaard programma wat ook in de vakantie gewoon doorloopt op aangepaste tijden, is aankomende dinsdag al voor de kinderen van Thuis@Rigtersbleek. Op Ontmoetingspark Rigtersbleek vindt namelijk het Springkussen Festival plaats. Een activiteit die voor iedereen gratis toegankelijk is: kinderen van Thuis@, leden van De Bleek en alle inwoners van Enschede!
Bekijk hier meer info over deze activiteit >>>