Zomeractiviteiten Thuis@

In de afgelopen zomervakantie ging Thuis@ gewoon door. Met aangepaste tijden, én met speciale activiteiten, werd het programma voortgezet. De kinderen konden op deze wijze gebruik blijven maken van de geboden begeleiding en bleven ze elkaar zien op het Ontmoetingspark.

 

Elke week stonden er één of meerdere leuke activiteiten op het programma in Enschede. Op deze wijze genoten de kinderen samen van de zomervakantie.

Klimbos Rutbeek augustus 2019

Activiteiten juli

In juli gingen de kinderen onder andere het Ledeboerpark, Kinderboerderij Noord en Hof Espelo. Wandelend of op de fiets werden deze mooie locaties in Enschede bezocht. Op het Ontmoetingspark werd er genoten van het warme weer dankzij onder andere een buikschuifbaan die veel waterpret bracht. Ook werd er, na het grote succes van de vorige keer, opnieuw geklommen in het Arque Klimcentrum.

Activiteiten augustus

Ook de maand augustus stond bol van mooie activiteiten. De kinderen gingen een dag naar Pretpark De Waarbeek, Speelpark Hoge Boekel en het Museum ‘Buurtspoorweg’ waar ze onder andere in de stoomtrein mochten. Er werd ook een rondleiding georganiseerd op een melkveebedrijf; een leuke en leerzame dag met de koeien! Andere mooie activiteiten waren een Dino Puzzeltocht, een bezoek aan Tetem en een ontmoeting met een roofvogel. Natuurlijk werd er ook weer een sportieve activiteit georganiseerd. Klimbos Rutbeek werd bezocht en hier stond plezier en teambuilding centraal. Ter afsluiting van de zomervakantie was er weer het jaarlijkse Springkussen Festival waar de kinderen zich konden uitleven op vele springkussens op het Ontmoetingspark.

- Binnenkort meer foto's van de zomeractiviteiten -