Maatregelen coronavirus

Om de verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, heeft het kabinet zondag 15 maart besloten om extra maatregelen te treffen. Deze maatregelen, waaronder het sluiten van sportverenigingen, scholen en kinderopvang, heeft ook effecten op de activiteiten van Ontmoetingsclusters Enschede.

Thuis@

Wij hebben besloten om de opvang Thuis@ stop te zetten. Tot en met 6 april vervalt de opvang en alle activiteiten bij Thuis@Rigtersbleek en Thuis@Enschede Zuid.

Ouders/verzorgers zijn geïnformeerd en worden over nieuwe ontwikkelingen geïnformeerd door coördinator Martijn Koop. Bovendien is hij gedurende deze periode (telefonisch) bereikbaar voor ouders/verzorgers en de kinderen en ook kan er contact opgenomen worden via thuis@ontmoetingsclustersenschede.nl.

Entreeopleiding

Op Ontmoetingspark Enschede Zuid en Ontmoetingspark Rigtersbleek volgen leerlingen  de BBL Entreeopleiding van het ROC van Twente. Deze lessen, en ook de bijbehorende stage-uren, komen tot en met 6 april te vervallen.

Overige activiteiten

Naast het feit dat Thuis@ en de Entreeopleiding tijdelijk niet verder kunnen vervallen er ook enkele activiteiten die op de planning stonden. Zo gaan we aankomende vrijdag niet de wijk Twekkelerveld opschonen en ook activiteiten met Liberein en basisscholen komen te vervallen. Bekijk hier de agenda voor meer info >>>