Uitnodiging Ontmoetingslunch

Graag willen wij alle maatschappelijk betrokken organisatie en instellingen*, actie in Enschede (Zuid) van harte uitnodigen om met ons de opening van Ontmoetingspark Enschede Zuid te vieren.

Als lid van de Coöperatie Ontmoetingsclusters Enschede staan wij als vereniging voor ontmoeting, verbinding & samenwerking. Daarom organiseren wij op Ontmoetingspark Enschede Zuid, op de thuishaven van Victoria '28, vele mooie en waardevolle maatschappelijk projecten en activiteiten. Dit doen wij voor alle inwoners uit de buurt, en in samenwerking met diverse andere partijen, instanties en organisaties.

 

De maatschappelijk rol toegelicht 

Tijdens deze Ontmoetingslunch delen we graag wat we doen, hoe we dit doen en waarom we dit doen. Daarnaast bieden wij jullie de mogelijkheid om onder het genot van een uitgebreide luxe lunch kennis te maken, kennis te delen en met elkaar in gesprek te gaan over de maatschappelijke rol die verschillende partijen vervullen in de wijk.

Twee projecten die vanuit Ontmoetingsclusters Enschede plaatsvinden op het Ontmoetingspark Enschede zijn Thuis@Enschede Zuid en de BBL-Entreeopleiding. Beiden komen tijdens de lunch uiteraard uitgebreid aan bod.

 

ONTMOETINGSLUNCH @ ONTMOETINGSPARK ENSCHEDE ZUID
VRIJDAG 20 SEPTEMBER, 12:00 - 14:00 UUR

 

Aanmelden

Graag zien we jullie aanmelding tegemoet voor de Ontmoetingslunch. Aanmelden kan door een e-mail te sturen aan Martijn Koop (ontmoetingsclustermanager@victoria28.nl). Voor de lunch (incl. koffie, thee, Jus d' orange en luxe belegde broodjes) vragen we een bijdrage van € 7,50 per persoon (voldoen op de locatie).

 

Activiteiten

Na de Ontmoetingslunch zijn er voor de kinderen uit de wijk diverse activiteiten. Lees er meer over >>>

 

Opening Ontmoetingspark Enschede Zuid - nieuw

 

 

 

 

 

 

 

 

 

* Partijen die we onder andere hopen te verwelkomen tijdens de Ontmoetingslunch zijn Alifa, Leger des Heils, JP van den Bent, Mediant, RIBWGO, Coöperatie zorgondernemers Twente, ZaZ Welzijn, RCH Richtinggevers, Wijkteams, gemeente Enschede Werk & Inkomen.